Verliefd op mijn massosteopaat <3

Twee maanden sukkelen met de rug, we verwelkomden de lumbago en zijn vriend uitputting in ons gezin. De grappige dokter die je een korset meegeeft en zegt te rusten wanneer er een peuter je huis onveilig maakt. Hoe vind ik hier een osteopaat? Na veel uitstellen stond het huilen me op een zondag (jaja, de rustdag) nader dan het lachen en googelde ik de meest nabije masseur. En wat voor eentje: zegt niet te veel en ook niet te weinig, begrijpt dat een buitenlander het van korte zinnen en veel gebarentaal moet hebben en antwoordde voor een Japanner merkwaardig vlot op mijn vragen. Met vlot bedoel ik zonder al te veel ‘ik weet het niets’ en ‘misschiens’ en hij moest het bovendien ook niet aan iemand anders gaan vragen. En bovenal GOUDEN HANDEN! Dan toch traantjes, maar wel van opluchting. Huilen op de massagetafel, zouden de ingetogen Japanners dat al aanshouwd hebben? Of was vooral het stuntelige gedrag in het kleedhokje – hier trek je een speciaal pakje aan om behandeld te worden en leg je je kleren in een mandje – ongezien? Best van al: na drie sessies zei hij dat hij osteopaat is. Mijn geluk kan niet op, kom hier met die meerbeurtenkaart!

I love my masseur

 

3 gedachten over “Verliefd op mijn massosteopaat <3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s