Het is stil

geweest op deze blog en dat heeft alles te maken met bezoekers (hey Tim & Veerle! dag schoonouders!). We zijn de laatste maanden dus veel op stap geweest en hebben nieuwe delen van het prachtige Japan ontdekt. Meteen daarop volgde de ‘home leave’. Vier weken België waren best pittig (jetlag, jetlag baby en een stevig sinusitis bij mezelf), maar ook: vrienden en familie terug  gekoesterd, onze nieuwe petekindjes eindelijk in de armen kunnen sluiten, onze andere petekindjes opgewacht aan de schoolpoort, Flo werd langs alle kanten vertroeteld, veeeeel kaas gegeten, frietjes van de frituur, Belgische biertjes,.. en verder allerlei medische check-ups, allerlei vaccinaties voor Flo, een vrijgezellen, een trouw, een doop, 4 verjaardagsfeestjes, Sinterklaas en…… ondertussen nog een huis proberen kopen (hopelijk komt dat vanop afstand nog in orde, fingers crossed).
Alle goede zorgen van onze lieve gastvrouwen (superoma’s) en -heer ten spijt waren we ook wel blij om terug ‘thuis’ te zijn. Dat is Japan nu voor ons. Waar wij wonen, waar ons huis staat, ons gezin is en er gelukkig ook wifi is 😉

Home is where wifi connects
Een wijze vrouw schreef dit ooit op in m’n afscheidsschriftje

In het Japans betekent het werkwoord kaeru ‘naar huis gaan’. Wij zeiden het als we naar België vertrokken, maar gebruikten het nu ook bij terugkomst. Misschien worden we stilaan toch wat Japans?

 

4 gedachten over “Het is stil

  1. Gevoel meegeven met woorden, dat is een kunst. En daarin is Barbara geslaagd ! Het ga jullie goed in jullie tweede thuis en geniet straks van wat welverdiende vakantie !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s